BEDRIJVEN GROEIEN EN VERANDEREN.

MET EEN EXTERNE FRISSE KIJK BEGELEIDEN WIJ U
BIJ DE ONTWIKKELING VAN EN HET RICHTING GEVEN AAN UW BEDRIJF.

Holistische aanpak

Een bedrijf heeft verschillende stakeholders, zowel intern als extern. buroplus kiest voor een holistische benadering, rekening houdend met de structuur én de cultuur in uw bedrijf. 

Best Nike SneakersAsics Onitsuka Tiger

 

Communicatie voeren in uw KMO betekent vaak dat u keuzes moet maken:

  • Kan ik het allemaal zelf? Of gaat dat ten koste van mijn core business?
  • Werk ik met één of meerdere bureaus samen? Wat gaat dat kosten? Hoe weet het internetbureau wat ik op mijn website moet vertellen? Hoe weet de graficus welke boodschap ik met mijn folder wil brengen? Moet ik dan ook nog een copywriter zoeken? En een vertaalbureau? Hoe hou ik het overzicht?
  • Kies ik voor een bureau waar alle disciplines in huis zijn? Is dat haalbaar met mijn budget? Heb ik dan verschillende contactpersonen voor verschillende disciplines? Kennen zij mijn bedrijf voldoende?

buroplus heeft een oplossing op maat van uw KMO:

  • U praat met één persoon, vanaf het eerste contact tot en met de implementering, de opvolging en de facturatie.
  • Die kennis en ervaring wordt dag na dag opgebouwd, al meer dan 25 jaar lang.
  • Door continu te investeren in de uitbreiding van eigen kennis, kunnen we uw bedrijf in de volledige breedte ondersteunen bij uw communicatie. Op die manier focussen we op hetgeen uw bedrijf nodig heeft en niet op hetgeen wij het liefst zouden verkopen...
  • De gevarieerde mix in ons klantenbestand zorgt bovendien voor een kruisbestuiving dankzij de uitwisseling van ervaringen in verschillende communicatieprojecten bij verschillende klanten in verschillende sectoren.
  • Dit resulteert in een holistische én persoonlijke aanpak: één aanspreekpersoon kent uw bedrijf door en door en kan snel en efficiënt inspelen op de behoeften van uw bedrijf.

Advies én implementatie op maat van uw bedrijf

bburoplus begeleidt uw bedrijf in de breedte én in de diepte. Elke groep van 'stakeholders' vraagt een andere benadering: klanten, leveranciers, medewerkers, investeerders en andere relaties. Voor elk van deze doelgroepen helpen we u bij het uitstippelen van het juiste traject.

uburoplus werkt oplossingsgericht en vormt een tandem met de klant. Dat u het beoogde resultaat bereikt, vinden we belangrijker dan dat we zelf een referentielijst met klinkende namen opbouwen.

rIn veel bedrijven zijn missie en visie helder geformuleerd, maar is er de behoefte om de strategie en de ideeën af te toetsen met een externe sparringpartner. buroplus biedt u een klankbord, een frisse kijk, een visie van buitenaf, zonder u een plan op te leggen. We zoeken in overleg naar de beste oplossingen waarbij zowel buroplus als de klant zich gelukkig voelen. Omdat onze klanten zich bevinden in zeer uiteenlopende sectoren, genereert onze aanpak een bijzondere kruisbestuiving en diversiteit en dus een win-win situatie voor iedereen.

oMeer dan 25 jaar praktijkervaring maakt dat we vooral werken in functie van concrete situaties en behoeften, niet vanuit algemene theorie.

pWe schrijven geen nieuw verhaal voor uw bedrijf. We vertellen ook geen verhaal dat niet past bij uw bedrijf. Elke organisatie hééft immers een eigen verhaal, dat boeiend genoeg is om naar buiten te brengen. Wij helpen u bij het vertalen van uw boodschap in functie van uw doelstellingen en van uw doelgroepen. 

lburoplus begeleidt u gedurende uw ganse traject. We laten u niet achter met een mooi plan, maar zetten mee de schouders onder uw groei- en verandertraject. Doordat we uw bedrijf door en door kennen, kunnen we snel en efficiënt meewerken en tot resultaat komen.

uMaximale efficiëntie door minimale doorgeefluiken. Als we externe, complementaire partners mee in een traject betrekken, dan werken we in team op een open en transparante manier. Er gaat dus géén kostbare tijd of waardevolle informatie verloren door interne briefings, opvolging of coördinatie. 

sRome is niet op één dag gebouwd, zegt een spreekwoord. Daarom stappen we met onze klanten graag in een langetermijntraject. Die vertrouwensrelatie is een vereiste om een bedrijf op een efficiënte manier te kunnen begeleiden en tot resultaat te komen.

affiliate tracking urlPatike – Nike Air Jordan, Premium, Retro Klasici, Sneakers , Iicf