BEDRIJVEN GROEIEN EN VERANDEREN.

MET EEN EXTERNE FRISSE KIJK BEGELEIDEN WIJ U
BIJ DE ONTWIKKELING VAN EN HET RICHTING GEVEN AAN UW BEDRIJF.

buroplus is erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Wij begeleiden u bij de ontwikkeling van uw bedrijf en bij het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen.  

best Running shoes brandSneakers
Lees meer

Waar wilt u naartoe met uw bedrijf en hoe gaat u uw doel bereiken? buroplus helpt u bij het uittekenen én implementeren van de strategie.

Sports brandsClot Jan 23, 2021 Low Sepia Stone DC9857-200 Release Date - SBD
Lees meer

Een adviesbureau inhuren om een strategisch plan te schrijven, dat vervolgens in de schuif belandt, is zonde van tijd en geld. buroplus adviseert én implementeert.

latest Nike releaseSneakers
Lees meer

Een bedrijf heeft verschillende stakeholders, zowel intern als extern. buroplus kiest voor een holistische benadering, rekening houdend met de structuur én de cultuur in uw bedrijf. 

Best Nike SneakersAsics Onitsuka Tiger
Lees meer

Advies én implementatie op maat van uw bedrijf

bburoplus begeleidt uw bedrijf in de breedte én in de diepte. Elke groep van 'stakeholders' vraagt een andere benadering: klanten, leveranciers, medewerkers, investeerders en andere relaties. Voor elk van deze doelgroepen helpen we u bij het uitstippelen van het juiste traject.

uburoplus werkt oplossingsgericht en vormt een tandem met de klant. Dat u het beoogde resultaat bereikt, vinden we belangrijker dan dat we zelf een referentielijst met klinkende namen opbouwen.

rIn veel bedrijven zijn missie en visie helder geformuleerd, maar is er de behoefte om de strategie en de ideeën af te toetsen met een externe sparringpartner. buroplus biedt u een klankbord, een frisse kijk, een visie van buitenaf, zonder u een plan op te leggen. We zoeken in overleg naar de beste oplossingen waarbij zowel buroplus als de klant zich gelukkig voelen. Omdat onze klanten zich bevinden in zeer uiteenlopende sectoren, genereert onze aanpak een bijzondere kruisbestuiving en diversiteit en dus een win-win situatie voor iedereen.

oMeer dan 25 jaar praktijkervaring maakt dat we vooral werken in functie van concrete situaties en behoeften, niet vanuit algemene theorie.

pWe schrijven geen nieuw verhaal voor uw bedrijf. We vertellen ook geen verhaal dat niet past bij uw bedrijf. Elke organisatie hééft immers een eigen verhaal, dat boeiend genoeg is om naar buiten te brengen. Wij helpen u bij het vertalen van uw boodschap in functie van uw doelstellingen en van uw doelgroepen. 

lburoplus begeleidt u gedurende uw ganse traject. We laten u niet achter met een mooi plan, maar zetten mee de schouders onder uw groei- en verandertraject. Doordat we uw bedrijf door en door kennen, kunnen we snel en efficiënt meewerken en tot resultaat komen.

uMaximale efficiëntie door minimale doorgeefluiken. Als we externe, complementaire partners mee in een traject betrekken, dan werken we in team op een open en transparante manier. Er gaat dus géén kostbare tijd of waardevolle informatie verloren door interne briefings, opvolging of coördinatie. 

sRome is niet op één dag gebouwd, zegt een spreekwoord. Daarom stappen we met onze klanten graag in een langetermijntraject. Die vertrouwensrelatie is een vereiste om een bedrijf op een efficiënte manier te kunnen begeleiden en tot resultaat te komen.

affiliate tracking urlPatike – Nike Air Jordan, Premium, Retro Klasici, Sneakers , Iicf